tHe WorLd of Andini
<-- read this -->

Wednesday, December 1st, 2004

December 1st

I cant believe that Im getting older today. and still in morning time, I got 2 suprise AMAZING VERY AMAZING surprise. started with a very noisy sound in the middle of the night, belling my door and when I opened it, they sang me Happy Birthday song with cakes and 21 candels(Andri, Yuki, Ma'Michi, Lahela dan Nita). after we chated and we ate those cakes, they slept while I am still chatting with Bapak and Mama, Glend, Tasha, Sharif, V3, Bona Phasya, Kiki, and others that I coulndt mention one by one, but I really appriciate it. then in the early morning Mammi Rose, Gladyz, called saying Happy Birthday. then around 12.30 someone knocked the door twice, but no one was there when I opened, and he/she left a present for me, and when I opened the letter, it signed by my MOTHER, FATHER and my BROTHER?!?! it is my mother's writen letter!! I couldnt control my self, I sudenlly bear my self into tears. I couldnt believe that they will do such this thing. a very sweet unforgetablle present for me this year. thanks mom, dad, Kresna. thanks for the person behind all of that, I dont know who u are, but THANK YOU. thank you for everyone who make today became soooooo SPECIAL. I love you guys
ok just before I write this again approximately 20 minutes ago, a very kakoi Japanese guy, brought me a boquete of flower, beautiful flowers with lilies on it too..

soooo HAPPY, but WAIT it is not from that guy, but this from Ma Michi. thanks mommyyyyyyy I LOVE YOU



Friday, November 26, 2004

Sorry Dad

this day start with LATE huhuw.. nice huh huhuhu. well ga bisa apa2 siy tapi. syoganai desu, mo gimana lagi?! ^^
abis itu nemenin Andri ke Media Center, dia lagi bantuin buat bikin poster kana?!~ buat Srilanka Week on December. abis itu ke Coop ngasihin Student Discount buat ferry and bus to go to Tokyo, then had lunch dey sama Yuki, Andri dan Ma' Michi.

then~ the Party started 10 minuets before the class start. sibuk ngumpulin anak2 masuk ke kelas depan buat tanda tanganin kartu ulang taun buat Carlos, while sibuk mempersiapin kue ulang taunnya dan nulis2 di papan tulis "Feliz Cumpleanos Carlos". well well seneng deh kerja sama sama orang Jepang dalam hal2 kaya gini. dari mulai saweran, rencana dan laen2nya. they really good at it. kebersamaan kelompok bener2 nyatu banget!! trus Yuki dan Nita tugasnya ngawasin Carlos. Emi, Natsumi ama Akari bikin2 tulisan. /me, Iori, Chisato ama Akio nyiapin kuenya di meja. lampu di gelapin... dan semua anak2 duduk rapih. sempet heboh juga pas tiba2 Carlos dateng dan kartunya belom selsai. hahaha.. panik panik trus triak2 "toriaezu HAIRO! Minnaaa" heiaheihaia..
trus Carlos masuk dey.. dan kita semua triak Happy Birthday to Carlos. Carlos shocked banget dan ampir mo nangis pas kita nyanyi lagu Happy Birthday buat Carlos. hihihi so happy to make someone happy. trus setelah ngomong2 sedikit, kita ga jadi blajar hari itu. huehehe. emang sih anak2 udah mempersiapin okashi2 buat party, tapi karena Carlos ga tau kalo hari ini akan ada surprise party buat dia, dia langsung suruh Yuki dan Misaki buat lari ke Coop beli minuman. dan kita Party deey hihihi.. (sementara pas kelas sebelomnya, nanya ke Reky, dia bilang hari ini kita di kasih liat batu, dan dia bilang "tanoshimi dey Ka!" hihihi, well we did TANOSHI though tapi ga liat batu, PARTY!) ^^.. makan2, ngobrol2 and had fun banget hari ini dengan anak2 kelas. well Carlos... Happy Birthday~~

pulang ke rumah, nonton Mr. Increadible ama Yuki. what a very2 nice movie by Pizar, no doubt bakal bagus banget. tapi bener2 amazing banget, udah bener2 kaya bukan kartun dan buatan banget. looks real bangeet. hebat2 dunia makin canggih. really LOVE IT!

then at the end.. I really feel guilty today. I just keep asking for money!! why cant I just pay everything here by my self?! so I wont increase the burden of my family anymore?! but then I realize that I cant, but then.... :( sorry Dad, for being like this. I dont want to make any thing like this. I shoulndt go here if I know its gonna be like this. but since the decision has already decided, .... I just can say sorry, and I promise I will do anything to make you proud of me. I love you Dad..



Wednesday, November 24, 2004

Wednesday Blue

yawn..
who stole my money? Is it ghost? Well I think so, coz no one;s home except us, and ga mungkin banget tiba2 ilang!! Dan kenapa juga selalu di loker itu doang kalo naro uang pasti ilang?!?! Kalo di taro di tempat yang lain yang juga obviously ga pernah ilang, tapi kanapa kalo di loker itu selalu hilang?! Hiks.. that;s are for my school fee!! Come on ghost, if you need money, can u please take it from other, who have money more than me!!

sooo pathetic dey rasanya… udah baito masih libur pula, harus nabung untun having fun di Tokyo and Osaka on Xmas and New Years. Sekarang uang malah ilang hiks hiks.. sudahlah pasrah deh..

nangis juga udah ga bisa, eh bisa sih orang sampe sembeb bgini. Tapi udah lah pasraaaaah… Innalillahi Wa Inailaihi Rojiun. Mudah2an something good will replace today’s sadness



Wednesday, November 24, 2004

Wednesday Blue

yawn..
who stole my money? Is it ghost? Well I think so, coz no one;s home except us, and ga mungkin banget tiba2 ilang!! Dan kenapa juga selalu di loker itu doang kalo naro uang pasti ilang?!?! Kalo di taro di tempat yang lain yang juga obviously ga pernah ilang, tapi kanapa kalo di loker itu selalu hilang?! Hiks.. that;s are for my school fee!! Come on ghost, if you need money, can u please take it from other, who have money more than me!!

sooo pathetic dey rasanya… udah baito masih libur pula, harus nabung untun having fun di Tokyo and Osaka on Xmas and New Years. Sekarang uang malah ilang hiks hiks.. sudahlah pasrah deh..

nangis juga udah ga bisa, eh bisa sih orang sampe sembeb bgini. Tapi udah lah pasraaaaah… Innalillahi Wa Inailaihi Rojiun. Mudah2an something good will replace today’s sadness



Tuesday, November 23, 2004

school oh school

yawn..
my stomach was killing me so bad today! feels like there somethin inside traveling around my stomach with kicking it too. ooooo my goood!! at this time... I really wish that I'm home~~ with mom.. ^^v

school as usuall I didnt do much. 3rd period Pa' Hary then had a lunch with Tori Ten in syokudo together with Andri and Yuki, then AGAIN! Carlos's class. It was fun though today. Me, Chisato, Iori and Akio arrange somethin for Friday, coz Saturday is goin to be Carlos Bday. We're goin to bring cake and some present for him. well I hope we're gonna make it.

pulang ke rumah, langsung submit Macneil assignment through webct, then I took a bath then, back to nature.. in bed ^^v



Monday 11.22, 2oo4

First Day of Quarter 2nd

do I have to be happy or lazy coz today is the first day @school again?! kkk ^^ well I think I have to be happy coz as soon as I finish everything sooner I will leave this undergraduate world too. isnt it?!

I went to school and the first class is SPANISH oo oow, first day with spanish.. huumm.. I had to be very cheerfull even though I was lil bit sleepy. Ma Michi was slept over last night, so we just chated will late nite.

after Spanish, I went to Gengou coz I have appointment with Indra but he wasnt!there!!! he was in Syokudo, so then I went there, had my lunch and talked with Indra and Iya. then we went to the stairs to have a smoke and enjoyed the sun together also with Djati, Mario and Lae.

then~ I went to Library to watched Beethoven.. nice movie to complete my first day. twell well, now I know why I became soo sensitive lately, I had my period today and I didnt bring my sandwich, uuugh!! lucky I got it from Takako.

5th period soooo lazy to go to Asamizu's class, but I did go there though, submited my attandance and presentation time ONLY ^^v.. then I went back home with Yuki by bus. and my stomach starting to hurt as soon as I arrived @home. so glad..

cooked, watched that 70's show, then............ nite nite



Sunday 11.21, 2oo4

Shopping!!

beteeeeeeee seharian di rumah lagi. gila deh masa dari kmaren dari awal quarter break sampe sekarang kerjaannya cuma maenin NeoPets?!?! bentar lagi ini muka jadi mukanya NeoPets jangan2!! huhuhu... trus tiba2 ga tau knapa kok lagi mood banget buat yang namanya SHOPPING hahaha~ ga pernah ga mood sih sebenernya tapi hari ini lagi ngidam kali yaa hihih.

akhirnya telp Ma Michi dan akhirnya detik itu juga kita take off ke OITA! hahaha. udah kaya orang gila jalan kiri jalan kanan, kalap euy~~ udah lama ga blanja. dari Forus, Parco, Tokiwa, Shotengai pastinya semua di kunjungin. awalnya niatnya nyari sepatu buat winter, eeeeeee~~ ended up malah beli boneka Ariel + Flounder, bolpen + pensil My Melody, NOVEL (YaaYyy!!) Nicholas Spark *The Guardian dan Isabel Wolff *Behaving Badly dan sweeter rajutan abu2 (padahal tadinya udah tergoda jaket putih AGAIN hihihi...). abis itu mampir ke Star Bucks dey. abis itu ngantuk dan kecapean dan akhirnya pulang dey sekitar jam 5 an, dan naik bis yang jam 5.40 pulang krumah.

sampe rumah, pasukan dateng. jadi rumah rame while I was chat with Wido and Azra (duuh itu anak lucu banget udah makin gede). trus akhirnya kita masak2 sebentar, Felix, Ibing, Evelyn, Yuki and me. makan nasi goreeng yuuummm...



Saturday 11.20, 2oo4

Review as Compulsion

I am going to review someone?fs blogspot in order to fulfill my final assignment for one of my favorite subject in APU. In this assignment I am going to review a blog that belongs to my junior in my high school.




Her full name is Dyan Savitrie. But most of her friend calls her Dyan. She is just graduated from our high school and starts her new life in undergraduate school one of the best government university in Indonesia, University of Indonesia and majoring in Economy. Here is the link of her blog: Dyan's Blog




She is a very creative and talented girl in art. She loves to make a very amazing art works and we can see her great job from her blog. She also likes to get along with computer, which then she collaborates those two things to became a very nice and interesting website Dyan's HomePage and for sure her blogger.

She is just 18 years old, in her colorful and happiness life of being teenager who starts to grow up in the metropolitan city; she shows it with the theme of her blog with a very interesting match of colors and sparkling image of stars, her colorful pictures for her profile and even she use a sparkling mode for her cursor if you press your left mouse in the blogger. She divided her blog into two table bar. The left side bar, showing about her profile and her links, and the center table bar are showing her daily life diary.

Most of the time, she use her blog for her daily life diary. She posts all her feelings that day, her experience, and what she is been up to in her blogger. She even puts an image of her currently mood. She start to using this blogger since she was in high school, I am not sure when is the exact time, but the first time I saw her blogger was 2 years ago. She doesn?ft use her blogger only to writing her daily life activities, but she also use her blogger for applying her interest in art works and web design. Because when the first time you open her blog, you can really feel her joy of her life, attractive, soft, cool and live blogger. The visitors of her blogger could be entertained from her blog design.

She often use Indonesian language in her diary (I am sorry Sir), but she also use English to write her profile and side stuffs that she has in her blog. As a teenager, she using her informal language for showing her feelings, and what had has happened in her life. She completes her daily life diary with pictures of her and her people around her. She expresses her thought, her feelings, her hopes in her blog and she share it to people who visit her blog

She reformed her blog from the basic template that blogger provide for people to use more than 2 times already. To bad I couldn?ft find her previous template and theme that she used before now. And I also couldn?ft find her previous post before January 2004. In her blogger now, we definitely can see what she is been doing lately from the beginning of August until November, but from the side left bar, there is a link that links to her previous post in January ? June 2004.

Dyan is a very friendly, sociable and attractive girl. She puts a small shout box in the left corner of her blog, in order to allow her friends to write and a message for her. So even she is in different school with her old friends, she will never lost contact from them. Because sometimes people just too lazy to open their email, this is maybe the best easiest way to keep contact with her friend by leaving a small message for her in her daily cyber diary.

She is not only writes about her profile here, but she even writes her wish list of things that she really wants currently. So people who visit her blogger will know much more about this lovely girl. She also puts links for website that interest her, and hopes that she can share what she likes with people that visit her blog. And she also puts the links to go to her friend?fs blog in the side left bar of her blog. So people could also visit her friend?fs blog too.

Most of the people who visit her blog, perhaps will know much more about what kind of girl she is, even before they meet each other by looking at her blog. She shows almost all about her inside there. By looking and read though her daily life diary, the design, the colors, they way she express her thought, her creativity and her side stuffs that she include in her blog. It is really interesting. I really like her blog, because of those points that I have mentioned in above. I impressed with how she manage her blog and how she design her blog as simple as it is but then it is also attractive and eye catching. I really recommend people to visit her blog, and feel what I have felt about her blog. Hope you will enjoy it like I do too. ^^

By the way, for my teacher, Mr. Macneil. Thank you so much for your lecture and for sharing your knowledge to me all this time. I wish I can take your class again, but then I think I can?ft because I am going to graduate soon. I really enjoyed the class Sir. Take care and have a good day. Wish you the best always Sir ^^.



Udon Time~

after did nothin at home, except played with NeoPets games all day long. Finally I left home!! haha..
actually I wasnt planed to go, but then Yuki asked me to companied her to FreshOne. then she said that she wanted to eat udon and for sure I accepted it hihihi.. both of us are just to lazy to cook!! we saw time, its still 6! so we decided to go to Naruto Udon. and we asked Ma Michi to come with us too.

we walked through the cold night today, but we coulnt stop talked, we hardly spent time together lately, coz we just to busy with our own life, so it had been long time since the last time we spent time together. miss u babe~~

GIRLS!! we still keep talked talked and talked, kayanya ada aja terus gosip haha~ dasar wanita!! with Ma Michi too for sure. we ate double gobou niku udon with steak don. and gosh we finished it meeeeeen~~ haha fatso fatso! bis itu we went to WideMart to find "cemil2an". but we ended up with jelly again hahaha.

we ate there till around 10, then we walked back home, I took a shower for a while. then we watched | Raise Your Voice | well well its a very good story, the line story is so nice and sweet, even though at the end its a lil bit "hello!!" haha. but I liked the scenes and the line story. and for sure that music school is awesome!! I wish I can be there too and spent time with musics, and poeple that really talent in music.

abis nonton film, masih juga gosip.. hehehe abis itu tepar dan tidur deeey, nite nite Andini~~ ^^



Friday 11.19, 2oo4

Unbalance

Finallyy~~
ckckckckc.. kmaren ini sibuknya sampe ga bisa napas. ada aja yang di kerjain harus ini harus itu, blajar ini blajar itu. exams ga kira2 numpuknya, tugas seakan2 never ending gitu... eeeeeee sekarang malah ga ada kerjaan sama sekali~ LOL sekarang jadi bingung sendiri. sebenernya maunya apa?! sibuk males, ga ada kerjaan juga males haahaha. dasar Andin!!.

seharian dirumah ga ngapa2in, apa harus ke sekolah lagi ya?! nongkrong di perpus kaya kmaren?! hehehe lebih enak gitu kali ya. ngobrol sama Eades trus cari2 bahan buat thesis, abis itu bertengger di Video room, nonton film.. ahahaha bego akh. malesnya itu logh ke sekolah karena sekarang udah ga punya bis teki jadi ga bisa seenaknya ke sekolah karena harus pake triple, which I really have to manage dalam pemakaiannya.

ngapain yaaa ngapain yaa hari ini dan besok dan besoknya lagi?! Mama Michi sama Andri sibuk report, Nita, Yuki sibuk baito.. hmmmmmmm



Wednesday 11.17, 2oo4

Akhirnyaa......

Finallyy~~
selsai juga masa2 "berkabung". mulai dari Minggu ga tidur, blajar buat International Organization, Spanish dan Remote Sensing. Alhamdulilaaah, ga sia2 blajar sampe mabok, Spanish 80% bisa, Remote Sensing (berkat Mike kita ngeliat soalnya duluan di Foldernya Paiboon, jadi udah di kerjain tinggal di salin ^^V) which means 90% bisa.. AMIN!! International Organization 70% bisa, sampe 2 halaman bolak balik. uhuy dah abis itu tangan pegel2 nulis mlulu dari pagi.

hari Senen malem udah tepaaaaaar.. blajar buat Environment and Society masih gpp, bgitu blajar Reproduction and Population, gilaa udah ga bisa masuk sama sekali ke otak. hiks hiks dan akhirnya ya hasilnya kurang memuaskan :(, though Kirby 70% bisa, tapi bener2 deh, yang trakhir udah messed up banget. tapi untung 25% nilai itu adalah dari concept map, yang Alhamdulillah berhasil di kerjain.

selesai itu belom brakhir ternyata perjuangan! ke perpus cari buku buat Report Tea Ceremony. sampe jam 4 pagi ngerjain tu Report. Andri nginep malem itu, kocak banget itu anak satu, mo ujian tapi ga bisa diem.. hihihi. paginya ke kampus bareng Andri, Chi2 dan Ibink, mreka ujian dan Andin ngumpulin Reportnya. dan akhirnya selesai sudaaaah perjuangan Quarter 1!..

yaaaaaaaay so glad!! Finally I finished everything!!



Monday 11.15, 2oo4

Final Week

YAP!!
starting today GRAND OPENING to EXAM WEEK~~ huhuhuhu. di mulai dari praktek Tea Ceremony jam ke 4 dan di lanjutkan dengan Oral Test Spanish. Tea Ceremonynya kocak, soalnya kan lagi puasa hihihi. jadi ga makan dan ga minum. cuma pura2 doang. anak2 yang lain udah ngetawain semua heehe. abis itu kita foto2 deh. hari trakhir di kelas inih. hiks hiks I cant eat ����?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533; lagi deeey ^^v

Oral Test Spanishnya di kirain mo ngapain ato nyeremin gitu, ternyata Carlos cuma duduk di tengah kita ngelilingin dan kita semua ngobrol. sayang banyak banget yang ngejebak, they still speak in damn Japanese.. "guys, this is SPANISH ORAL test guys" kasian juga sih pada kejebak dengan caranya Carlos. tapi harusnya mreka tetep stick to speak in Spanish. Alhamdulillah meskipun blecotan dan cuma sepatah dua patah kata, I spoke in Spanish. well itu udah lewat, and start from tonight I have to prepare the amunition to go to the WAR FIELD of Final Exam in APU!!



Thursday 11.11, 2oo4

the day

Alhamdulillah, tadi interviewnya lancar. udah manggilin Syaikhuna terus ^^v.. jadi Alhamdulillah tadi meskipun awalnya pas nunggu deg2an pas lagi ngejalaninnya ga ada rasa takut ato grogi apapun. ga tau deh dapet apa engga, but anyway at least I've tried it dan apapun yang terjadi ya terjadilah. tergantung milik2an juga kan kalo kita dapet ato engganya ^^.



Wednesday 11.10, 2oo4

Surpriseee

oh my god, I cant believe this!
I still cannot believe this, even though I just keep staring at the E-Mail that I just receive this morning. I got the interview?!?!?! Alhamdulillaah~~ well well though its just an interview and still only an interview, I am happy to get this mail ^^.. this made me feel that "I am not that stupid!" if I really do hardwork I will able to get somethin! ^^.. well I hope that I can be able to do the interview well. Alhamdulillaaaah



Sunday 11.o7, 2oo4

Weekend @ Kamae

wiwiwiwiwiwi.. sabtu pagi bangun cepet2 dan siap2 beres2 dan siap2 buat pergi ke Kamae. masuk2in baju udah asal berat, dan trus Ndut panik karena ada yang ga jadi ikut dan akhirnya bingung soal baju nari. trus ktinggalan bis pulaa hiyaa betenya! trus akhirnya naik ke atas ke �??�??������ ke rumah Ndut dulu bantuin anak kecil itu bawa barang. hihihi. sampe di �??�?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;, ke Loteria dulu beli ??������sama potato fries buat bekel di kreta. trus naik kreta deey...


ehe ehe ehe mayan deh ga jelek2 amat kok first perdananya Ngapote~ abis itu kita pulang ke hotel lagi, makan sebentar trus kluar jalan2 nyari angin sama Ndut dan Ia. kita duduk2 di luar di deket parkiran, tapi karena dingin akhirnya ga lama kita balik ke kamar lagi. trus mandi dey.

pagi2 udah di bangunin dengan annoyingnya huh! kita buru2 kluar kamar dan check out. seharian kita cuma jalan2 di ??�� cari2 makanan mlulu, makan jalan makan jalan yang ada kalo kita lama2 duduk di sana kita bisa2 gendut dey hihhihi. akhirnya kita brakhir dengan kebiasaan orang2 narsis, yaitu foto2 ahahaa.. kocak dey



duduk NUNGGU sampe jam 16.00~~ udah betee banget, panas, ngantuk, capek. hiks hiks. ?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;�����������??�������??�����������������������??���tapi abis itu di ganti capeknya betenya dllnya dengan ?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;������ hihi ihi ihi ihi ^^v.

pulang krumah sekitar jam 4 dari sana. naik kreta yang jam 16.30~ mo tidur di kreta susaaah banget mungkin saking capeknya kali ya. sampe �??�?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;, pulang naik ?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;��������� sampe rumah ga bisa langsung tidur karena belom makan dan mandi. akhirnya brakhir dengan nyuci baju, sekalian masak nasi dan mandi. abis itu baru jemur baju dan makan trus tidur deeeey~~

BETEnyaa di saat bener2 lagi di tengah2 tidur, dan padahal udah minum obat juga logh!! AGAIN! kjadian 2 hari yang lalu terjadi lagi!! uuufffftttt... ga tau deh harus gimana caranya ngomong biar dia ngerti. malah susaah deh kalo mo ngomong sesuatu ke temen sendiri ato ke orang yang baik. kalo orang itu orang jahat, kayanya untuk ngomong hal kaya gitu lebih gampang jatohnya. mo ga ngomong ga enak, ga ngomong juga jadi rugi sendiri. :( binun dey



Friday 11.o5, 2oo4

t o l e r a n s i

kayanya.. orang blajar kata2 ini udah dari SD mreka masuk sekolah deh. tapi kayanya ga banyak orang yang bisa ngerti apa arti kata ini sebenernya, or at least mreka ga bisa menerapkan itu di dalam kehidupan mreka bermasyarakat. di saat kita brusaha bertolerasi dan bertenggang rasa dengan orang lain, ga banyak dari mreka yang bisa memperlakukan kita kaya gitu juga. though of course I know, kalo kita ga bisa mengharapkan hal banyak dari orang lain. tapi setidaknya apa ga pernah terbersit di dalam pikiran dan hati mreka untuk ngelakuin hal yang sama?! orang kan pasti juga ada batas2 capek dan had enoughnya kalo harus selalu bertepuk sebelah tangan. uuuffffttt...

this is really the most tough quarter I've ever had. padahal 1/2 dari quarter ini adalah bulan suci Ramadhan. tapi gilaaaa... make me sick of everything banget. tadi malem pulang naik bis trakhir.mana tadi pas ngedit film, ada aja yang ga bener2nya. dan semua juga kayanya udah bete. udah malem dan pasti mreka juga banyak banget pikiran, dari exams, reports, sampe baito. termasuk Andin sendiri. jadi yang ada suasanya pas ngeditnya ga enak semua. though Alhamdulillah akhir2nya setelah we got in to it, aga2 mereda suasana betenya.
pulang kelaperan seharian cuma makan onigiri. mo ga mau harus masak dan makan. dan alhasil tidurnya malem bangeeeet. kondisi badan belom sempurna jadi minum obat lagi sekalian biar bisa tidur. uufffttt... kembali ke paragraf pertama! toleransi! I am still in my bed and I am still sleep! dont u guys know?? and realize that?? u guys know that I am still sick, and need some rest! hiks.



Thursday 11.o4, 2oo4

sweet love letter




YaYyy~~

great!! Alhamdulillaaaah~~ even though tadi malem aga2 sedih karena di sangka sesuatu yang ga di maksud sama sekali, dan aga shock denger kata2 aga sakit dari orang yang Andin sayang, hari ini ngebuat pikiran itu ilang sesaat ^^.

Kevin, Jason, Justin, Paul and me, we spent almost 1 whole class hour with laughed and fun! hahaha we did a very awesome job today. we shoot and saw people expressions when we asked stupid silly question. "what r u doin, while u taking a shit?!". well well they really came up with variety answers, expressions and responds when they heard the question. It was really fun!!


but after that!! Yaaayyy... I will go to Osaka this 17 for dance unfortunatelly not for fun but then maybe I can still go to Astro Boy Museum or perhaps I can even go to Universal Studio~~ then in January, I will go to TOKYO!! yaaay FINALLY. then at the end of January, I will go back to my lovely INDONESIAAA ^^v..

oohhh the last thing but for sure this is the most important thing for today!! I heard my Minchul Opa voice from Sunny keitai. he recorded his voice in Sunny mailbox. and then I got his lastest picture ^^ Im sooooo happy today!! this thing complete my happy day ^^. sarang he yo Opaa


. my dear brother . (left)



Wednesday 11.o43, 2oo4

Minchul Opa~

I just finished clean my closet this morning, and I found lots of pictures of us. each of them have a sweet and lovely memories. I was gone for a while, I went inside those each picture memories, those memories that we spent together with Fares, Jae Opa and Wes too. for a moment I dont care with anything around me, and I hate to realize that I am here! not in those picture's memories.

;

I really miss u opa, I am glad that you have Sunny now. I am sure that she will love you and take a good care of you always. even though I only know your condition through Sunny. I am pretty happy coz u doin good there. I cant hardly wait to see u again after you graduate. and u promise me!! u will company me, anywhere I wanna go. and for sure, I want Fares, Wes, Jae Opa, even Sunny, Mary, Yu-Chan to come too. how lovely it will be~~ ^^



Tuesday 11.o2, 2oo4

let it be..

shock! ga ngerti maunya apa itu orang, tapi emang kalo yang namanya orang jahat ya mo di apain juga jahat aja kali ya. mo ngejatohin orang, mo ngebuat orang itu di benci sama orang2 juga ada aja cara yang di gunainnya ya~. well orang pintar ternyata belom menentukan akhlak dan hati orang tersebut pun seperti otaknya. ga pduli dengan apa kata orang dan orang mo ngomong apa ttg gosip2 yang beredar sampe saat ini. selama itu ga bener dan Andin tau yang mana ya bener. I still have my GOD, my parents and my family, that always here with me. thats enough.

:).. harus tersenyumkah? harus menangiskah? setiap berbuat sesuatu dengan tulus dan dengan rasa sayang. pasti selalu di interpretasiin salah sama orang lain. uuuufffttt..
harus sampe kapan ya sabar kaya gini terus? I'm just a human being. when its hurt, its hurt.



Monday 11.o1, 2oo4

my influenza

oh gosh... makin sakit euuuyy!! idung mampet, lemes banget, kepala pusing, DAN hari ini ga puasa lagi... hiks hiks
mana hari ini sampe period 6 pula, hmmm syoganai harus masuk kelas, harus nyelesein kredit!!
gilaaaaaaa bentar lagi udah selsai quarter 2! banyak banget tugas dan exams yang menunggu!! oooooo tidaak!!
gpp sih tapi makin cepet waktu belalu brarti makin cepet juga diriku akan minggat dari undergraduate school hihiy..
pengen cepet2 ke Tokyo, ke Osaka dan akhirnya pulaang ke Jakartaaa~~ wuhuuuuuuuuuw!!



Friday 10.29, 2oo4

Finally..

finallyyyyyyyyyyy... I finished all the midterm exams. even though I still have lots of things to do! so glad ternyata ga cuma sendirian yang bego di kelas ??��^^v (bego kok nyari temen ya?!?!) tapi ternyata ampir mayoritas dapet nilai yokunai. jadi Alhamdulillah ga cuma bego sendirian. hehehe. Paiboon, ����������??����~ Tea Ceremony juga pass meskipun tadi ada salah2 dikit. �������������??�??����
last but not forgoten ... ik hoop dat je weet dat ik van je hou. saranghe yo.



Sunday 10.24, 2oo4

BAYANIHAN @ Beppu Fiesta 2oo4


well well.. though I got sick because of the practice and I screwed up my exam the next day. but here it is.. the picture that was taken by the staff of Beppu Fiesta 2oo4. we won the award for Best International Friendly Dance 2004. we got 100.0000 ������������������������??���??����?�������??�� they gonna use that money for tour to The Philipines this quarter break.



Saturday 10.22, 2oo4

Hadirmu..

Hadirmu dalam hidupku
Meredakan kemusykilan cintaku
Hadirmu dalam hidupku
Menghilangkan gerhana jiwa

Janji cintaku setia padamu
Ku dakap erat dalam setiap langkah
Biar apa pun yang melanda

Kau pelita hatiku
Menerangi setiap sudut sanubariku
Kaulah mimpiku
Kau realitiku
Mewarnakan duniaku

Hadirmu membisikkan
Cinta yang dulu tak ku kenali
Hadirmu mendamaikan
Jiwa resah penuh gelora

Janji cintaku, setia padamu
Ku dakap erat dalam setiap langkah
Biar apa pun yang melanda

Kau pelita hatiku
Menerangi setiap sudut sanubariku
Kaulah mimpiku
Kau realitiku
Mewarnakan duniaku

Janji padamu
Ku serah segala rasa cinta yang membara
Tiada terpadam
Selamanya
Cintaku padamu

(for my precious love)



Friday 10.22, 2oo4

Today's Life

ok.. I had a hard time today. ��������������������?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;?�����??�??���??������������semua orang dalam keadaan bete dan tidak semangat. ?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;��??�����? ^^v. di mulai dari pagi yang tela bangun, ehe ehe.. andin di APU yang seperti biasa ga bisa di ajak kompromi, kelas Beverly Ann yang super duper boring, untung di selamatkan di kelas �??��. seperti biasa isiniya ktawa ktiwi, minum ����dan makan ����?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;. di kelas Spanish udah ga bertenaga tapi di wajibkan untuk tetep ANIMO! aiih Carloskuu.. ??? ����������&amp;#65533;����??����??�����������??�����������?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533; �??�������??��������?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;��??�������??��pulangnya ke ??���??�?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;buat latian nari untuk hari Minggu nanti di �??�����. sempet main ke kamar Steffanie dulu sama Zsofie dan Young Jae, dan bergosip dan bercentil ria dulu sampe trusannya... aaaaaa gila Macneil belom di submit dan datelinenya 2 jam setelah latian nari selsai. buru2 lari ke rumah Ma'Michi dan ngerjain disana. stress kpepet waktu nyelesein MidTerm assignment dalam waktu singkat. udah ga tau deh nulis apa yang penting selsai dan menjawab semua pertanyaan dia. I'm starving all day today :(



Thursday 10.14, 2oo4

Editing Blog

so far I'm done. still not satisfy enough though.
�??��?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;����?�amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;amp;#65533;�??��������??�??�??��?���??����������??��^^



New Blog

since I've forgot my previous blog username, email and password
I have to make the new one to continue my habit huhuhu ^^v


;;;;
----What You Need To Know----



:: pRofiLe
Known as: Krsna Andinisurti
Age: I'm 21 TODAY, yaaYyyY!!
birthday: o1.12.1983
Height & Weight: ...
Nationality: Indonesian n I'm proud to be 1
HomeTown: Jakarta
LocaTion: Beppu-Shi, Japan
School: Ritsumeikan Asia Pacific University
Majoring: Information Media in Social Science
Contact: My EmaiL


:: tHiNgs

Characters: Elmo, Butterfly, My Melody, Tigger, Disney Princess
Flowers: Sakura, Lily, White Rose
Interests: Music, Literature, Sports, Arts, Making Movie, Reading, Outdoor Activities, Dance, Chatting, Broadcasting, Hand Craft
Books: Indonesian literature, Novels, Mangas, Chicklit
Songs: mostly Jazz
TV-shows: Friends, That 70's Show, SesameStreet, Little House On The Prairie, Brady Bunch
Movies: Yopgi Jeok In Gnyo, The Sound of Music, Forest Gump, Disneys


:: MooD oF tHe DaY



Free Web Page Hit Counters

----Tell Me----

:: MooD oF tHe DaY



----Links----

[ Friends ]
aNak Kecil |
MonKichi |
Inskidahv |
Hasief |
Kiki |
Muna |
Tia |
Diyan |
Murte |
Indra |
Tessa |
Reza |
Chicha |
Netha |

[ Links ]
My WebSite |
MBDC |
Rits APU Uni |